Telefoner Alcatel-Lucent

my_ic_phone
 

OmniTouch My IC Phone

Ger dig upplevelsen av en "smartphone" på ditt skrivbord. Du får en överlägsen ljudkvalitet, högtalare med full duplex, handenhet med bluetooth (inget mer sladdtrassel). LCD displayen är på hela 7" med touchfunktion. Inbyggda standard applikationer för surf, mail mm. Öppna gränssnitt för enkel utökning med egna applikationer. 10/100/1000 Ethernet switch för LAN och PC 3,5 mm stero headsetuttag två USB Anslutning för tangentbord.

 

 

4068

8 SERIES - IP-Telefoner

Alcatel-Lucent 8 Series IP Touch-telefoner är fullfjädrade skrivbords telefoner för IP-telefoni.Dessa terminaler stöder ett stort utbud av funktioner, inklusive stöd för webb-baserade XML-applikationer. De erbjuder överlägsen ljudkvalitet och en optimerad design med en stor högupplöst skärm.
4068 IP Touch innehåller en stor färgskärm och trådlös Bluetooth ®-teknik. Alcatel-Lucent 8 Series IP Touch-telefoner ökar de anställdas effektivitet och produktivitet genom att tillgodose användarens behov.
4039a

9 SERIES - Digitala Systemtelefoner

Alcatel-Lucent 9 Series Digitala telefoner ger dig en ny dimension i ljudupplevelse, design, kommunikation, produktivitet och kundvård. Detta avancerade prisbelönta sortimentet ger dig stykan i Alcatel-Lucent OmniPCX kommunikation servrar - med ett brett spektrum av avancerade funktioner - som blir ännu lättare att nå.

Alcatel-Lucent 9-serien erbjuder den bästa ljudkvaliteten. Dessa terminaler har hands-free högtalartelefon, inklusive Acoustic Echo Cancellation, som tar lyssningskomforten till nya nivåer. Finns i "ice blue" eller "urban gray", gör att dessa telefoner inte bara ser bra ut - de är också utformade för att säkerställa den enklaste, mest intuitiva, tillgången till en mängd funktioner.

Dokument...


ot8118_8128

 

OmniTouch WLAN Phone 8128 & 8118

Alcatel-Lucent IP Touch Trådlösa LAN telefoner är en professionell röst och data lösning för personal i rörelse. Vitt skilda miljöer som lager, sjukhus, universitetsområden, kontor och mötesrum kan dra nytta av en trådlös mobil lösning.

Trådlösa LAN telefoner kan erbjuda en verklig konkurrensfördel i rörliga miljöer genom att hålla kommunikationen öppen hela tiden. Detta gäller särskilt när seamless connectivity backas upp av Office Communication Solutions applikationer.

WiFi infrastrukturen stöder både röst-och dataöverföring med minskade kostnaderna, ökad effektivitet och helt nya möjligheter för mobilt arbete och samarbete. Det säkerställer uppkoppling hela arbetsmiljön och ett gränslöst antal accesspunkter gör det speciellt lämpligt för snabbväxande företag.8232

 

500 och 8232 trådlösa dect telefoner

Ergonomisk och intuitiv, Alcatel-Lucent Professionell Digital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT) telefoner betyder att anställda är fria från skrivbordet och samtidigt se till att alltid vara nåbar vid behov.

DECT-telefoner är beroende av ett nätverk mad bas-stationer för att ge en sömlös tillgång för människor på språng. Förbättrad tillgänglighet betyder färre missade samtal, ökad kundnöjdhet och effektivisering av personalresurser.

Alcatel-Lucent DECT-telefoner ger samma egenskaper och funktioner som våra fasta skrivbordstelefoner. Förbättrad ergonomi och en stor grafisk display, integrerad högtalare och headset-anslutning för optimal bekvämlighet och användarvänlighet. En anställds DECT-telefon kan paras med hans kontorstelefon. Båda telefonerna har ett unikt telefonnummer med samma servicenivå.