Developed in conjunction with Ext-Joom.com

TotalView och 3CX i samarbete

LONDON, UK & Torshavn, Färöarna den 28 januari 2016 - 3CX, utvecklare av nästa generations mjukvarubaserade växel 3CX Phone System för Windows och Formula Inc. tillkännagav bildandet av
ett strategiskt samarbete för att ge mer integrerade produkter till sina kunder.
Totalview utvecklar den ledande mjukvaran för både telefonister och användarna.

Formulas samarbete med 3CX är en av de viktigaste växelleverantörerna bakom Totalview.
Integrationen har sett stora framgångar i Skandinavien, med nyckelkunder inklusive Blue Water Shipping i Danmark, Sandefjord kommun i Norge, KNI på Grönland samt globala varumärken som 3M, Citroen, DHL m.fl.

Integrationen har lovordats av partners till 3CX och Totalview såsom Complea som vann det danska Gasellföretaget 2015 för bästa kontinuerliga tillväxt i branschen: "Integrationen mellan Totalview växel och 3CX Phone System har spelat en stor roll i den tillväxt som vi har upplevt under de senaste åren. Alla våra kunder som använder den gemensamma lösningen är mer än nöjda och vi planerar att fortsätta att rekommendera det till våra framtida kunder
", Morten Hovaldt, VD, Complea.

Enligt det nya strategiska samarbetet kommer 3CX och Totalview sträva efter ett närmare samarbete och leverera mer integration, särskilt med Workforce Management moduler. Dessa integrationer kommer att omfatta en mer omfattande integration av precense, företagsmeddelandehantering och videosamarbete. Förutom ytterligare integration kommer Totalview och 3CX också att samarbeta med en gemensam marknadsföring och utbildningar.


Nick Galea, 3CX VD:
"En av de viktigaste punkterna i 3CX är att få Windows att integreras närmare med Windows-applikationer och på det sättet kunna leverera produktivitetsökningar till företag. Integrationen av Formulas Totalview Workforce Management är ett perfekt exempel på detta. Och det är bara början - vi räknar med att leverera mer integration som kommer att hjälpa företag att spara pengar och ge dem möjlighet att arbeta mer effektivt ".

Runi Brimvik, internationell försäljningschef, Totalview sa:
"Med det nya strategiska samarbetet mellan Totalview och 3CX kan vi bryta barriärer som har varit omöjligt med Unified Communications lösningar tidigare. Med den unika kombinationen av Totalview och 3CX kommer partners att kunna differentiera sig från resten av branschen. Tillsammans kommer vi att öppna nya dörrar, erbjuda funktioner och integrationer som kommer att lyfta företagets produktivitet till en ny nivå ".


Om 3CX (www.3cx.com)
3CX är till 100% ett partnerföretag och är utvecklare av 3CX Phone System. Som är en mjukvarubaserad Windows växel som använder öppna standarder. 3CX telefonsystem minskar telekomkostnaderna och ökar företagets produktivitet och rörlighet.

Med integrerad WebRTC webbkonferenser, softphones för Mac och Windows samt smartphone klienter för Android, iOS och Windows-telefoner erbjuder 3CX Phone System företag en komplett Unified Communication lösning.

Fler än 30.000 företag världen över använder 3CX bla, Boeing, McDonalds, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerpen, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods och Pepsi. För att bibehålla sin globala närvaro, har 3CX kontor i USA, Storbritannien, Tyskland, Hong Kong, Sydafrika, Ryssland och Australien. Besök gärna 3CX på Facebook, Twitter eller på Google+.

Om Totalview (www.total-view.com/3cx)
Totalview är en allt-i-ett workforce management lösning för små och medelstora företag. Med Totalview kan du monitorera dina företagsaktiviteter såsom anställdas tillgänglighet och 3CX telefoniplattforms samtalstider mm. och allt detta i realtid. En del av programsviten är Totalview växel som syftar till att förbättra effektiviteten i kundbemötande.
Teamet bakom Totalview är Formula Inc., grundades 1986 och har fler än 80 personer anställda.

3cx dist logo 155px
AL VAD color noborder 155
GIG-PRO Certified Dis155px

Unify Nyheter

Alcatel-Lucent Nyheter